کابل فشار قوی

برای اطلاع از موجودی به روز محصولات و قیمت روز انواع کابل فشار قوی با کارشناسان ما در ارتباط باشید!

ساعات کار : شنبه تا پنج شنبه 9 الی 18

سوالات متداول

شما به راحتی می توانید از طریق شماره های زیر با کارشناسان سیم و کابل نوید در ارتباط باشید و از فرصت مشاوره رایگان خود استفاده نمایید.

 02166172248  📞 |  02166172368 📞

پاسخ به این سوال نیازمند اطلاع از کار شما می باشد بنابراین جهت انتخاب بهترین گزینه برای خود با کارشناسان سیم و کابل نوید تماس بگیرید تا مناسب ترین انتخاب را داشته باشید!

02166172248 📞 |  02166172368 📞

هزینه ها به نسبت وزن، تعداد و فاصله کاملا متغیر است سعی می کنیم از هزینه های اضافی پرهیز کنیم و با مناسب ترین قیمت و در سریعترین زمان سفارش شما را به دستتان برسانیم.

فروشگاه سیم و کابل نوید بصورت کاملا تخصصی سعی در فروش انواع سیم و کابل با کیفیت و تولید شده توسط شرکت سازنده اصلی را دارد؛ بدیهی است که طبق قوانین تجارت الکترونیک ایران هر محصولی که آسیب یا ایرادی داشت و یا محصول اصل و اورجینال نبود، تا 7 روز توسط فروشنده گارانتی می شود و شما میتوانید محصول را مرجوع یا تعویض کنید.

بله شما می تواندی با مراجعه به فروشگاه سیم و کابل نوید واقع لاله زار نو بالاتر از منوچهری مجتمع تجاری ایرانیان طبقه اول پلاک 118 سفارش خود را به صورت حضوری دریافت نمایید.

فروشگاه سیم و کابل نوید با بیش از دو دهه تجربه فعالیت در زمینه تولید و فروش انواع سیم و کابل، تمامی سعی خود را بر آن داشته تا اولویت اول خود را رضایت و اعتماد مشتری قرار دهد.

کابل‌ فشار قوی یکی از انواع سیم و کابل بسیار پرقدرت با خاصیت انتقال جریان زیاد هستند. این کابل‌ها از لحاظ قدرت انتقال جریان با دیگر کابل‌ها متمایز است که با ولتاژ بالا کار می‌کنند. این دسته از کابل‌ها را نمی‌توان برای هر مصارفی به کار برد و فقط مخصوص استفاده در مکان‌هایی هستند که نیاز به ولتاژ بسیار بالا دارد. این دسته از کابل‌ها، دارای یک هسته فولادی است که بوسیله‌ی روکش آلومینیومی پوشش داده می‌شود. همین هسته و رسانای آلومینیومی موجب افزایش انعطاف‌پذیری کابل می‌شود و شکل‌پذیری آن را نیز زیاد می‌کند. مهمترین خاصیت این کابل‌ها انعطاف‌پذیری آن‌ها است که موجب می‌شود کابل به خاطر ضربه و فشار آسیب نبیند. عایق این نوع کابل‌ها از جنس XLPE یا PVC می‌باشد که به صورت مفتول یا نیمه افشان در بازار وجود دارند.

اطراف هادی این کابل‌ها توسط یک لایه‌ی نیمه هادی عایق می‌شود که باعث یکنواخت شدن میدان اطراف هسته شده است. ضخامت کابل فشار قوی به نوع عایقی که روی کابل کشیده شده است، بستگی دارد. خارجی‌ترین لایه کابل معمولا از جنس پی وی است که این لایه در محافظت کابل بسیار تاثیرگذار است و معمولا هم به رنگ مشکی یا قرمز تولید می‌شود. انواع کابل‌های فشار قوی به گونه‌ای طراحی شده‌اند که می‌توانند ولتاژ نامی بالاتر از ۳۰ کیلووات را از خود عبور دهند. کابل فشار قوی افشان تا حداکثر ولتاژ ۱۷۰ کیلو ولت تولید می‌شوند.

کابل فشار قوی

 

از کابل‌های فشار قوی افشان برای انتقال و توزیع برق، ایستگاه‌های برق و شبکه‌های شهری، کابل کشی شبکه انتقال ملی استفاده می‌شود. کابل افشان در انواع مختلف از جمله کابل فشار ضعیف، قدرت، ارت، کنترل، کابل کولری و… تولید می‌شود. این کابل‌ها به علت انعطاف‌پذیری بالا در بسیاری از صنایع مورد استفاده قرار می‌گیرد. کابل فشار قوی افشان اغلب در مکان‌هایی که نیاز به پیشواز انعطاف دارد، استفاده می‌شود.

💯 پرفروش ترین برند سیم و کابل بازار 💯

انواع کابل فشار قوی

کابل های‌فشار قوی دارای انواع مختلفی هستند که می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

کابل‌فشار قوی معمولی

این نوع کابل از پرکاربردترین انواع کابل‌فشار قوی هستند و دارای ولتاژ اسمی، ۷۲. ۵، ۱۲۳، ۱۴۶ و ۱۷۰ بوده و سطح مقطع‌شان تا ۱۶۰۰ میلی‌متر می‌رسد. به صورت تک رشته تولید می‌شوند.

کابل فشار‌قوی سرب دار و زره‌دار

دارای غلاف از جنس سرب است و یک غلاف از جنس پی وی سی دارد. این کابل بسیار مقاوم است و به صورت تک شاخه و پنج شاخه در دسترس است.

کابل فشار‌قوی زره دار

دارای غلاف جدا‌کننده پی وی سی هستند و در برابر اشعه ماوراء بنفش و جانوران مقاوم بوده و ضد مواد شیمیایی است.

کابل فشار قوی سه فاز

همان گونه که از نام این کابل پیداست برای برق سه فاز استفاده می‌شوند. این کابل در مکان‌هایی که به جریان برق بیشتری احتیاج است یعنی در فشارهای بالا، مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای مثال از جمله کاربردهای آن می‌توان به استارت دستگاه کارخانجات، مجتمع‌های بزرگ، الکتروموتورها و پمپ‌ها اشاره کرد. از آن جایی که کابل فشار قوی سه فاز به جهت انتقار جریان برق با ولتاژ بالا استفاده می‌شود، آن را به دو صورت انتقال هوایی و دفنی به کار می‌برند.

زمانی که این مدل کابل در دسترس باشد و آسیب ببیند (پوسیدگی بافت کابل) قطعا خطرات جبران ناپذیری گریبان کاربر را می‌چسبد. هادی این مدل کابل‌ها بیشتر از مس و آلومینیوم ساخته می‌شود که تک الی پنج رشته خواهند بود.

توجه کنید که در نیروگاه‌های تولید برق و یا صنعت هم از این کابل کاربرد دارد. اصولا عایق حرارتی این کابل بسیار قوی دارد که در ولتاژهای بالا سوخته یا آسیبی نمی‌بیند. این کابل سه فاز نسبت به دو کابل فشار ضعیف و متوسط دارای ساختاری محکم‌تر و وزنی بسیار زیادتر است.

بیشتر کارخانه‌ها و شرکت‌ها در حال رقابت هستند و محصولات متنوع خود را روانه بازار می‌کنند که برخی قیمت مناسب و برخی هم کیفیت مناسبی برای آن‌ها در نظر گرفته‌اند. می‌توانید برای اطلاع از قیمت کابل فشار قوی سه فاز  به فروشگاه اینترنتی سیم و کابل نوید مراجعه کنید. در این فروشگاه قیمت‌های بسیار رقابتی به همراه کیفیتی عالی برای کابل‌های فشار قوی نوع سه فاز در نظر گرفته شده است.

کابل فشار قوی گازی

کابل فشار قوی گازی دارای انواع مختلف زیر است:
» کابل گازی با فشار داخلی در غلاف آلومینومی: این کابل به صورت یک رشته و چند رشته است. فشار این کابل توسط فشار سنج کنترل می‌شود و استقامت الکتریکی بالایی دارد. بین سیم‌ها و غلاف آلومینیومی توسط گاز ازت پر می‌شود.

» کابل گازی با فشار داخلی در لوله فولادی: این نوع کابل دارای عایق کاغذی متالیزه است و پس از عایق رشته‌ها به هم تابیده می‌شوند و با زره فولادی نازک و باریک پوشیده می‌شود. در نهایت داخل لوله فولادی قرار می‌گیرد و با گاز ازت پر‌ می‌شوند.

» کابل گازی با فشار خارجی در لوله فولادی: دارای سه رشته سیم عایق است و فضای داخلی آن با مواد پر‌کننده پر می‌شود و در نهایت روی آن باند پیچی می‌شود و سر انجام زره فولادی روی آن کشیده می‌شود. در نهایت داخل لوله فولادی قرار می‌گیرد. پس از مونتاژ این لوله‌های فولادی را با گاز ازت با فشار زیاد پر می‌کنند.

انواع کابل فشار قوی

کابل فشار قوی آلومینیومی

کابل‌های فشار قوی آلومینیومی، از ولتاژ بالایی برخوردار‌اند که می‌توانند جریان‌های بالای ۳۰ کیلو وات را از خود عبور دهند. در کل از این کابل‌ها برای انتقال انرژی الکتریکی در ولتاژ زیاد استفاده می‌شود. کابل‌های فشار قوی آلومینیومی دارای یک رسانا و عایق‌اند که درواقع یک نوع عایق‌بندی کامل با روکش‌های نیمه مخروطی و یک محافظ دارند.
این کابل‌ها انواع مختلفی از جمله کابل‌های قدرت گازی از نوع SF6 و کابل‌های قدرت حاوی روغن دارند. کابل‌های قدرت گازی از نوع SF6 خود به سه دسته‌ی کابل با فشار درونی و لوله‌ی آلومینیومی، کابل گازی کپسولی حاوی گاز SF6 و کابل با نیروی خارجی و لوله‌ی فولادی تقسیم می‌شود.

ساختار کابل‌های فشار قوی آلومینیومی از روکش آلومینیومی و هسته‌ی فولادی است. آلومینیوم به دلیل خاصیت انعطاف‌پذیری بالایی که دارد می‌تواند کشش را تا حد زیادی تحمل کند و همچنین جزو چهارمین فلز رسانا است. از دلایلی که این کابل‌ها در انتقال جریان‌های الکتریکی اعمال خیلی خوبی هم ندارند، این است که هسته‌ی آن‌ها از جنس فولاد است و فولاد در میان فلزات در درجه‌ی دهم انتقال الکتریسیته قرار دارد. اندازه‌ی طول کابل‌های فشار قوی آلومینیومی که اتصال دستگاه‌ها و سیستم‌ها استفاده می‌شوند معمولا کم است. از طرفی از این کابل‌ها با طول بیشتر برای انتقال نیرو در زیر اقیانوس‌ها و دریاها استفاده می‌کنند. البته کابل‌های طولانی دیگری نیز هستند که به صورت کابل‌های دفن شده در کارخانجات صنعتی و همچنین برای توزیع برق، مورد استفاده قرار می‌گیرند.

از کابل فشار قوی آلومینیومی برای اتصال فیبر نوری، انتقال ولتاژ در زیر زمین، روی دکل‌های بزرگ بین شهری و غیره استفاده می‌شود. این کابل‌ها با توجه به اینکه در صنایع مختلف استفاده شده و دارای کارکردهای بسیاری اند، از سایزهای مختلف با قیمت‌های متفاوتی برخودار هستند. علاوه بر سایز این کابل‌ها عوامل دیگری از جمله متراژ کابل، برند سازنده شرکت، کیفیت کابل و غیره در تعیین میزان قیمت آن‌ها نقش دارند.

☑️ با یک مشاوره رایگان بهترین انتخاب را داشته باشید! 

کابل فشارقوی روغنی

کابل‌های روغنی فشارقوی خود دارای دو دسته‌بندی کابل روغنی با فشار کم و کابل روغنی با فشار زیاد است.

کابل روغنی با فشار کم

هادی‌های فلزی موجود در کابل فشارقوی برای ایزوله شدن نیاز دارند با کاغذ عایق پوشانده شوند و سپس کاغذ عایق به روغنی رقیق آغشته گردد. به هنگام گرم‌شدن کابل، روغن اضافی که وجود دارد از مجرای طولی کابل وارد ظرفی می‌شود که با نام ظرف انبساطی شناخته می‌شود. این ظرف در انتهای کابل قرار دارد و همچنین دارای بالشتک‌های هوایی است که با ورود روغن به داخل ظرف، این بالشتک‌ها جمع می‌شوند و در نتیجه فشار روغن در داخل ظرف انبساط بالا می‌رود و تا زمانی این روغن در منبع باقی می‌ماند که فشار داخلی کابل و ظرف با هم برابر باشند. پس از آنکه کابل خنک شد، روغن از ظرف انبساط به داخل کابل جریان می‌یابد که ناشی اختلاف فشار است که در حقیقت در داخل ظرف فشار روغن بیشتر و با خنک شدن کابل فشار داخل کابل کم می‌شود و در نتیجه روغن به سمت داخل کابل جریان می‌یابد. در واقع این عبور و مرور به طور دائمی انجام می‌شود که ناشی از گرم و سرد شدن کابل است و در نتیجه از بروز فضای خالی در کابل با این کار جلوگیری می‌نماید. استقامت الکتریکی کابل روغن در مقایسه با کابل کم روغن ۲ الی ۳ برابر بیشتر است.

کابل روغنی با فشار زیاد

برای اینکه هادی‌های موجود در کابل روغنی فشارقوی بتوانند به‌راحتی ایزوله شوند در روش کابل روغنی با فشار زیاد هر یک از رشته‌های سیم با کاغذ آغشته به روغن غلیظ پوشانده می‌شود و در واقع ایزوله می‌شود و باندپیچی می‌گردد. پس از این مرحله برای جلوگیری از خروج روغن و ورود رطوبت می‌بایست هر یک از این کلاف‌ها با نوار مسی و نوار نایلونی محکم بانداژ شود. توجه شود برای اینکه فرایند قراردادن کابل در داخل لوله بدون هیچ مشکل و آسیب به کابل امکان‌پذیر باشد، کابل با یک نوار فلزی غیر مغناطیسی پیچیده می‌شود و پس از مونتاژ، با استفاده از دستگاه‌های خاص هوای داخل لوله فولادی تخلیة شود و با روغن رقیق به فشار ۱۶ کیلوپاسکال برای هر سانتی‌متر مربع پر می‌شود.

ساختار کابل روغنی با فشار زیاد به این صورت است که با گرم‌شدن کابل در اثر بارگیری، روغن درون لوله منبسط می‌شود و فشار روغن بالا می‌رود و زمانی که فشار روغن به مقدار معین رسید، دریچه مربوط به سوپاپ فشارسنج باز می‌گردد و روغن کابل تا موقعی که فشار داخل لوله مجدداً به حد مجاز نرسد، به سمت منبع انبساط جریان نمی‌یابد. پس از سرد شدن کابل، روغن توسط یک پمپ به‌صورت خودکار به درون کابل پمپاژ می‌گردد.

برای اینکه فشار کابل تنظیم شود دستگاه‌های مختلفی از جمله فشارسنج، پمپ و سوپاپ وجود دارد و می‌بایست بیان کرد که سوپاپ به طور دوبل در شبکه کابل استفاده می‌شود تا در صورت خراب‌شدن یکی از وسایل، قطعه یدک بتواند وظیفه را به‌درستی انجام دهد. به طور عمده از کابل برق روغنی با فشار زیاد در مکان‌هایی استفاده می‌شود که تحت کشش و فشار قرار می‌گیرند برای مثال داخل معادن و جاهایی که زمین دارای لغزش خفیف است.

مشاهده انواع سیم و کابل در فروشگاه سیم و کابل نوید

ضخامت کابل فشار قوی

کابل فشار قوی مسی

هادی این کابل از فلز مس است که رسانایی فوق العاده‌ای دارد به همین علت هر سیم و کابلی که وظیفه انتقال جریان برق را بر عهده داشته باشد از فلز مس به عنوان هادی استفاده می‌کند. هادی مسی کابل فشار قوی به مراتب قیمتی بیشتر از کابل آلومینیومی فشار قوی دارد. البته ناگفته نماند که قیمت نهایی این کابل به درصد و خلوص مس استفاده شده در کابل بستگی دارد. عایق استفاده شده برای این کابل‌ها XLPE است که کابل را از عوامل محیطی مختلفی در امان نگه می‌دارد. این عایق یکی از گران‌ترین عایق‌ها است چون که مشخصات فنی منحصر به فردی دارد و استحکام کابل را در شرایط متفاوت تضمین می‌کند.     

انعطاف پذیری این کابل مناسب است و در برابر فشار و پارگی از مقاومت خوبی برخوردار خواهد بود. این کابل در عرصه‌های مختلف حضوری پر رنگ دارد. به همین دلیل نمی‌توان که کاربرد آن را در انتقال ولتاژ بالای به صورت زیرزمینی، کاربردهای صنعتی و اتصال فیبر نوری خلاصه کرد. اگر چه همین موارد هم مقاومت خوب این کابل‌ها را به رخ می‌کشند. ولی از آن‌ها روی دکل‌های بزرگ بین شهری، دستگاه‌های صنعتی و شبکه‌های توزیع برق شهری و صنعتی و… هم استفاده می‌کنند.

شاید قیمت این کابل‌ها بیشتر از سایر هادی‌ها باشد اما قطعا ساختار و عملکرد فوق العاده‌ای دارند که نمی‌توان نسبت به آن‌ها به سادگی گذشت. در همه موارد کیفیت ساخت و عملکرد مناسب حرف اول را می‌زند پس نباید کیفیت را فدای قیمت کنید، حتی الامکان برای کاربردهای ویژه از این کابل استفاده کنید. در این صورت است که عملکرد مناسبی از آن‌ها مشاهده می‌شود و در شرایط مختلف به کمک شما می‌آیند.

کابل فشارقوی زمینی

کابل ۲۳۰ کیلوولت یا به طور کامل (۲۴۵.۱۳۳/۲۳۰ KV به‌منظور نصب در خطوط زمینی برق فشارقوی طراحی می‌گردد. این کابل با هادی مسی یا آلومینیومی، توانایی بالایی در انتقال توان الکتریکی و افزایش قابلیت اطمینان شبکه برق دارد. شهرهای پرجمعیت امروزی نیازمند مقادیر قابل‌توجهی انرژی الکتریکی هستند. برای تأمین برق موردنیاز آن‌ها، نیاز به خطوط انتقال نیرو با ظرفیت‌های بیشتر از پیش است. کابل‌های زیرزمینی در کنار خطوط هوایی انتقال برق، بدین منظور استفاده می‌شوند. عبور شبکه انتقال برق از درون شهر یا گذر از دریا، ما را به‌سوی طراحی و تولید کابل‌هایی با سطوح ولتاژی بالا سوق می‌دهد.

جهت مشاهده قیمت سیم و کابل‌ها به لیست قیمت سیم و کابل نوید مراجعه نمایید.

کاربرد کابل فشار قوی

کاربرد کابل فشار قوی بسیار گسترده است و شامل موارد بسیاری می‌شود و از جمله می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:
» لوله‌های موج در حال حرکت (TWT)
»‌ منابع تغذیه و روتر‌ها
» مسیریابی با ولتاژ بالا
» ماهواره ارتباطات اروپا (ECS)
» ماهواره سنجش از دور اروپا (ERS)
» ماهواره‌های هات برد
» ارتباطات ماهواره‌ای Intelsat
» ماهواره‌های RADARSAT
» منتقل کردن ولتاژ بالا در زیرزمین
» متصل کردن فیبر نوری
»‌ بر روی دکل‌های بزرگ و بین شهری
» کاربرد‌های صنعتی

کابل فشار قوی گازی

ویژگی کابل فشار قوی

» کابل‌های برق فشار قوی ماهیت خاصی دارند و با پانل‌های توزیع و توزیع خاص کار می‌کنند.

» آن‌ها اتاق‌های کنترل را قادر می‌سازند تا از طریق کنترل از راه دور یا دستی برای آزمایش سیستم‌های تأمین فردی تغییر و کنترل شوند.

» ایستگاه‌های فرعی برای کابل برق فشار قوی می‌توانند ولتاژ را در توزیع آن در مناطق محلی کاهش دهند.

» لایه‌های نیمه‌رسانا باید بدون درز باشد و درز باید چند میکرومتر باشد.  هرگونه شکافت یا فاصله بین لایه‌ها و عایق‌بندی می‌تواند بسیار خطرناک باشد.

استاندارد کابل فشار قوی

کابل‌های‌فشار قوی دارای استانداردهای ملی و بین المللی زیر هستند:

IEC ۶۰۸۴۰؛ CENELEC HD ۶۳۲

IEC ۶۰۸۴۰؛ CENELEC HD ۶۳۲

طول کابل فشار قوی

طول کابل فشارقوی  (high voltage cable)  با توجه به نیاز مشخص می‌شود و اغلب متناسب با پروژه انتخاب می‌شود. طول کابل فشارقوی از یک متر تا چند صد متر تخمین زده می‌شود و کابل‌ها نسبتاً کوتاه در دستگاه‌های صنعتی استفاده می‌شود. طول کابل‌های زیر دریایی نیز به ۶۰۰ کیلومتر و ۷۰۰ مگاوات ظرفیت می‌رسد.

 

کیفیت کابل فشار قوی

کیفیت کابل فشارقوی بستگی به نوع برند و نحوه ساخت آن دارد. معمولاً برندهای معتبر کابل‌فشار قوی با کیفیت تولید می‌کند و برای موارد مختلف قابل استفاده هستند. کابل فشارقوی با کیفیت دارای ساختاری با دوام هستند. جهت تهیه و خرید انواع کابل فشار قوی اورجینال و با کیفیت می‌توانید با کارشناسان ما در تماس باشید.

سایز کابل فشار قوی

مثل تمام کابل‌های تولید شده دیگر، کابل فشار قوی هم در سایزهای مختلفی تولید می‌شوند. این سایز بندی مختلف در قیمت نهایی آن‌ها بی تاثیر نیست. در واقع هر سایزی قیمتی دارد و قطعا ویژگی‌های فنی متفاوتی هم در آن‌ها نهفته است.

برای مثال کابل‌های افشان سایزهای مختلفی دارند یعنی سایز آن‌ها از 1*16 شروع می‌شوند و تا 5*50 ادامه دارد. البته که تمام مدل‌های مختلف این گونه هستند و هر مدلی در سایزهای مختلف با قیمت متفاوتی تولید می‌شوند. در حقیقت سایز کابل فشار قوی یکی از پارامترهایی است که در هزینه نهایی آن‌ها موثر واقع می‌شود. سایزهای بزرگ‌تر دارای قیمت بیشتری هستند چرا که میزان مس یا مواد اولیه استفاده شده در آن‌ها بیشتر است و طبیعتا وزن بیشتری هم دارند. اما کابل‌هایی که سایز کوچک‌تری دارند عکس این مسئله را شامل می‌شوند، به همین دلیل قیمت آن‌ها کمتر است.

پس در هنگام خرید این کابل‌ها لازم است بدانید چه سایزی می‌خواهید و برای چه شرایطی می‌خواهید از آن‌ها بهره‌مند شوید. پیشنهاد می‌کنیم به فروشگاه اینترنتی سیم و کابل نوید مراجعه کنید و سایزهای مختلف را با قیمت مناسب تهیه و خریداری کنید. این فروشگاه اینترنتی بهترین برندهای داخلی و خارجی را در زیر مجموعه خود دارد و با توجه به نیاز مشتری راهنمایی‌های لازم را هم ارائه می‌دهد. با خرید از این فروشگاه می‌توانید که در زمان و هزینه خود صرفه جویی کنید.

ساختمان کابل فشار قوی

ساختار کابل فشار قوی

ساختار کابل فشار قوی به صورت زیر است:
» یک هادی
عایقی که می‌تواند برای زیر زمین و زیر آب استفاده شود.
» کابل و اتصالات برای اطمینان از اینکه فشار ولتاژ بالا کنترل می‌شود و منجر به خراب شدن عایق آن نمی‌شود.
انواع مختلف کابل‌های فشار قوی کاربرد‌های گوناگونی را تأمین می‌کنند. برخی از آن‌ها برای ابزار‌ها، انتقال متناوب (AC) و جریان مستقیم (DC) و سیستم‌های احتراق بسیار مهم هستند. ‌ایده وجود سیستم کابل برق ولتاژ بالا جلوگیری از هرگونه تماس بین‌اشیا دیگر یا موجودات زنده با هادی ولتاژ بالا است. علاوه بر این، جریان نشتی آن باید به درستی کنترل و کنترل شود.
»‌ عایق کابل برق ولتاژ بالا باید تنظیم شود

حتی در هنگام افزایش ولتاژ بالا به دلیل تخلیه‌های الکتریکی تولید شده ازن در هوا. هر ترمینال و اتصال کابل باید یک لایه از یک محافظ فلزی روی عایق، متصل به زمین داشته باشد. از این سپر فلزی برای برابر‌سازی لایه تنش دی الکتریکی استفاده می‌شود که حاوی عایق است.

مراحل ساخت انواع کابل فشار قوی

مراحل ساخت کابل‌فشار قوی بستگی به نوع متفاوت است و به صورت زیر است:

» تک رشته بدون زره
» نازک نمودن مفتول به قطر دلخواه
» آنیل کردن سیم
»‌تابیدن رشته‌های نازک
» اکسترود نمودن لایه‌های نیمه‌هادی
» تابیدن نوار نیمه‌هادی
» اکسترود کردن روکش پی وی سی
» ریوایند
» تست الکتریکی
» بسته بندی و سر کابل زنی
» تک رشته زره دار، زره مفتولی

» نازک کردن مفتول
»‌آنیل کردن سیم نازک
» تابیدن رشته‌ها
»‌ اکسترود کردن
» تابیدن نوار نیمه هادی بیرونی
‌» اکسترود لایه بدینگ
»‌تابیدن مفتول آلومینیوم
»‌ اکسترود پی وی سی
» ریوایند
» تست الکتریکی
» سرکابل زنی
» حمل به انبار

مراحل ساخت انواع کابل فشار قوی

مفصل بندی کابل فشار قوی

مفصل‌بندی کابل برق فشار قوی به معنای اتصال کابل‌ها به شیوه‌های خاص است. مفصل‌بندی کابل فشار قوی برای تغذیه الکتروپمپ استفاده می‌شود و در استخراج آب کمک می‌کند. مفصل‌بندی از سه طریق انجام می‌شود که شامل موارد زیر است:

» مفصل‌بندی به روش آپارات: به روش آپارات روشی سنتی است و از قدیمی‌ترین روش‌ها محسوب می‌شود و نیاز است مقدار خاصی از روکش سیم را جدا نموده و سیم آماده‌ی موف زدن است. در این روش مفصل‌بندی آب نمی‌شود و آب به داخل مفاصل نفوذ می‌کند.


» مفصل‌بندی با مفصل حرارتی: در این روش نیاز به کابل‌های سه رشته و یک ترموفیت سایز بزرگ و سه ترموفیت با سایز کوچک است و سه عدد موف نیاز است. مقدار بیشتری از کابل از پوشش جدا می‌شود و با اندکی حرارت فیت‌ها به موف‌ها در سر سیم متصل شده و پرس می‌شوند.


» مفصل‌بندی با مفصل رزینی: در این روش پس از اتصال سیم با موف محل اتصال داخل قاب طلق قرار می‌گیرد. از قطعات جدا‌کننده فاز برای یک فاصله امن بین کابل‌ها و جلوگیری از نشتی استفاده می‌شود.

به‌روز رسانی در تاریخ 1401/12/6